Vi bygger nyckelfärdiga, kompletta
attefallshus utefter era behov.

Attefallshus


Vi bygger skräddarsydda attefallshus och komplementbostäder om 25-30 kvm utefter era behov och förutsättningar. Som litet, entreprenörsdrivet byggföretag kan vi tillsammans ta fram en byggkonstruktion som passar just era önskemål än de större hustillverkarna på marknaden. Vi är själva snickare, och kommer gärna med smarta lösningar och praktiska idéer kring inredning, rumsfördelning, materialval m.m.

Egen fabrik


Minimihus AB har egna tillverkningslokaler och fabrik i Uppsala. Vi hjälper er från idé, ritning till byggproduktion av nyckelfärdiga byggnader av friggebodar, poolhus, förråd till kompletta attefallshus med eller utan loft, förråd eller källare. Som liten, lyhörd och flexibel hustillverkare kan vi ta fram huset som passar just er och tomtens förutsättningar!

Totalentreprenad


Har ni tid och kunskap att planera ritningar, snickra själv, förhandla och samordna bland alla hantverksgrupper, hålla i byggmöten, fixa och dona med leverans och materialinköp av ett komplett bygge under flera månader? Och samtidigt försöka hålla budget, tidplan och framförallt att huset blir som man tänkt sig? Minimihus gör hela jobbet åt dig. Ni kommer med idéer tillsammans med vår vägledning, så färdigställer Minimihus ett kvalitetshus på er fastighet som totalentreprenör – vi håller i alla trådarna.

Bygg & Snickeri


Minimihus AB består av erfarna snickare och plattsättare  av små och större bygg & renoveringsprojekt, både hos privatpersoner och storbyggen inom industrin. Om ni behöver hjälp att lägga en fin trall och altandäck, se över tomten och uppgradera er uteplats eller utföra renoveringsarbeten.  Vi löser det! Som byggentreprenör hittar vi en helhetslösning där vi tar hand om projektledning, inköp av material, markarbeten till nyckelfärdig konstruktion av ert byggprojekt vid inflytt!

SNABBKONTAKT
Call Now Button070-471 76 84