Vi är experter på attefallshus i Uppsala. Designa ditt hus helt efter dina behov.

Våra tjänster

Vi på Minimihus AB är erfarna snickare och plattsättare och kan förutom att bygga och leverera attefallshus i Uppsala också leverera friggebodar, poolhus eller andra typer av komplementbyggnader. Vi hjälper också till med renoveringsprojekt, att förnya din uteplats eller se över smått och gott som behöver fixas på tomten.

Nyckelfärdiga attefallshus med smart design

Vi bygger skräddarsydda attefallshus och komplementbostäder om 25-30 kvm utefter era behov och förutsättningar. Som litet, entreprenörsdrivet byggföretag kan vi tillsammans ta fram en byggkonstruktion som passar just era önskemål än de större hustillverkarna på marknaden. Vi är själva snickare, och kommer gärna med smarta lösningar och praktiska idéer kring inredning, rumsfördelning, materialval m.m.

Totalentreprenad

Har ni tid och kunskap att planera ritningar, snickra själv, förhandla och samordna bland alla hantverksgrupper, hålla i byggmöten, fixa och dona med leverans och materialinköp av ett komplett bygge under flera månader? Och samtidigt försöka hålla budget, tidplan och framförallt att huset blir som man tänkt sig? Minimihus gör hela jobbet åt dig. Ni kommer med idéer tillsammans med vår vägledning, så färdigställer Minimihus ett kvalitetshus på er fastighet som totalentreprenör – vi håller i alla trådarna.

Bygg & snickeri

Minimihus AB består av erfarna snickare och plattsättare  av små och större bygg & renoveringsprojekt, både hos privatpersoner och storbyggen inom industrin. Om ni behöver hjälp att lägga en fin trall och altandäck, se över tomten och uppgradera er uteplats eller utföra renoveringsarbeten.  Vi löser det! Som byggentreprenör hittar vi en helhetslösning där vi tar hand om projektledning, inköp av material, markarbeten till nyckelfärdig konstruktion av ert byggprojekt vid inflytt!

Rött attefallshus med veranda levererat till kund
Komplementbostäder

Attefallshus

Vi tillverkar skräddarsydda attefallshus i Uppsala. Med egen produktion kan vi skapa unika hus med smarta och praktiska lösningar efter dina behov.

Moderna attefallshus i Uppsala. På bild ett gult placerat hos kund
Komplementbyggnader

Friggebod & Poolhus

Vi tillverkar också småhus i form av friggebodar, förråd, poolhus eller vad du kan tänkas behöva för extra utrymme. Kontakta oss om du har frågor eller vill göra en beställning på något av våra husmodeller.

Närbild arbetande personal hos minimihus
Övriga tjänster

Snickeri & plattsättning

Som rutinerade snickare och plattsättare med erfarenhet av både privata uppdrag och större byggarbetsplatser kan vi erbjuda vår hjälp vid diverse bygg- och renoverings-projekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi kontaktar dig?

Behöver du hjälp med någon av ovanstående tjänster är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!